Header Ads

Header ADS

Στον ΟΦΗ ο Κέβι Χίσι

Την απόκτηση του Κέβι Χίσι για 3 χρόνια ανακοίνωσε ο ΟΦΗ
Ο Αλβανικής καταγωγής (με Ελληνική υπηκοότητα) ποδοσφαιριστής, Κέβι Χίσι, κέρδισε το "στοίχημα" απο τις δοκιμές που κάνει αυτήν την εποχή ο Νίκος Νιόπλιας και την Παρασκευή (22/07) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΟΦΗ. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«ο Χίσι, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4.5 ετών και έκτοτε μένει μόνιμα στη χώρα μας. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα στην Γ' Εθνική και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Φέτος τον Κέβι, ζήτησαν αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής ως δανεικό, αλλά τελικά η απόφαση του ΟΦΗ είναι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα μας και να είναι μέλος του ρόστερ της στην Football league.»

«Επιστρέφω πιο δυνατός»

Ο Κέβι Χίσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr): «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πέρσι έκανα μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟ Κρουσώνα και αυτό μου έκανε καλό. Επιστρέφω πιο δυνατός στον ΟΦΗ με στόχο να μείνω στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να πετύχει τους στους του.»

Ο Κέβι Χίσι γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1995. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Κω, όπου μετακόμισε η οικογένεια του απο το Τεπελένι. Έπαιξε σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο σε ομάδες του νησιού (Ασκλιπειός, Ομιλος Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ο. Δικαίου, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ20. Πέρσι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟ Κρουσώνα (Γ' Εθνική).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.