Header Ads

Header ADS

Χαντί: "Κομπιουτεράκι το μυαλό του Ιμπαγάσα"

«Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε, αλλά νομίζω ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League ο Άγγελος Χαντί. Ο μέσος του Εργοτέλη αναφέρει ότι η καλύτερη στιγμή που έχει ζήσει με την ομάδα είναι: «Η άνοδος της ομάδας στη Super League το 2013» και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του συλλόγου: «Να είναι σίγουροι ότι δίνουμε την ψυχή μας και θα απολαύσουν ακόμα πολλές επιτυχίες». Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερώτηση από Γιώργο Πλεκάκη
Ο Εργοτέλης δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν. Τι πρέπει να διορθώσετε ως ομάδα για να είναι καλύτερη η συνέχεια;

Απ: «Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε, αλλά νομίζω ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της και δείχνει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.»

Ερώτηση από Γιάννη Δασκαλάκη
Με την έλευση του κ. Δερμιτζάκη έχετε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αν και βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα, σε ποιο τομέα θεωρείς ότι σας έχει βοηθήσει;

Απ: «Ο κ. Δερμιτζάκης είναι ένας προπονητής, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, περνάει την δική του φιλοσοφία στους παίκτες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θέλει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.»

Ερώτηση από τον Άγγελο Παπαδόπουλο
Ποιος είναι ο στόχος σας για την φετινή αγωνιστική περίοδο;

Απ: «Μετά από την περυσινή εκπληκτική πορεία μας στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της 7ης θέσης , οι απαιτήσεις έχουν ανέβει. Προσωπικά, δεν μου αρέσει η λέξη παραμονή γιατί ο Εργοτέλης ανήκει στη Super League, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι αυτός.»

Ποιες είναι οι αγωνιστικές σου φιλοδοξίες; Θα ήθελες κάποια στιγμή να αγωνιστείς στο εξωτερικό; Και αν σε ποια ομάδα και γιατί;

Απ: «Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, έχω και εγώ πολλές φιλοδοξίες και όνειρα. Είναι τιμή μου που φοράω τη φανέλα του Εργοτέλη τόσα χρόνια, αλλά θέλω και εγώ να παίξω σε μεγαλύτερο επίπεδο και φυσικά στο εξωτερικό. Επίσης, η Εθνική ομάδα είναι το μεγαλύτερο μου όνειρο, όπως σε κάθε Έλληνα παίκτη και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το πετύχω. Τώρα όμως, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Εργοτέλης.»

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή που έχεις ζήσει με τον Εργοτέλη;

Απ: «Σίγουρα η άνοδος της ομάδας στη Super League το 2013, έπειτα από μία ψυχοφθόρα χρονιά που δεν μας πίστευε κανείς, παρά μόνο οι άνθρωποι του Εργοτέλη.»

Από τους παίκτες που έχεις αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ποιόν έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

Απ: «Νομίζω ότι ο Άριελ Ιμπαγάσα είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες που πέρασαν από τα γήπεδά μας. Το μυαλό του είναι ποδοσφαιρικό κομπιουτεράκι, τεράστιος παίκτης.»

Πως περνάς τον ελεύθερό χρόνο σου;

Απ: «Με τους φίλους μου, οι οποίοι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μου αρέσει πολύ το καλό φαγητό και το σινεμά. Γενικά, μ’ αρέσει να μοιράζομαι πράγματα μ’ αυτούς που αγαπάω.»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Εργοτέλη;

Απ: «Να στηρίξουν την ομάδα, τους νέους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να πάει η ομάδα μπροστά. Τους ευχαριστούμε για όλα, αλλά να μη ξεχνάνε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, καθώς και όσοι αγαπάμε τον Εργοτέλη παίζουμε και γι’ αυτούς. Να είναι σίγουροι ότι δίνουμε την ψυχή μας και θα απολαύσουν ακόμα πολλές επιτυχίες της ομάδας μας.»

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΝΤΙ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.