Header Ads

Header ADS

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)

Ένα τέρμα του νεοεισελθόντα Μπράλες λίγο πριν το φινάλε έδωσε την νίκη στον Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά επί του Πλατανιά στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2014-2015
Αγωνιστική: 5η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1
Σκόρερ: Μπαράλες (87')

Ημερομηνία: Σάββατο 27/09/2014
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων (Χανιά)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 2


Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τετέ (88' Φιγκέιρα), Μενδρινός, Τσουράκης, Γκόμες (68' Μιλούνοβιτς), Τόρες (78' Ναζλίδης)

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Δημήτρης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Λούι, Μάσα, Τιέ Μπι (72' Κουρμπέλης), Ουσέρο (66' Γιαννιώτας), Ρόλε (84' Μπαράλες), Πάρα, Μουνάφο, Σανκαρέ

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Φερνάντες, Κιτόκο


Διαιτητής: ΓΙΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Χίου)
Α' Βοηθός: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ (Ξάνθης)
4ος: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τρικάλων)
Παρατηρητής: ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (Αθηνών)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Γιάννης Χριστόπουλος (προπονητής Πλατανιά): «Μία τελική προσπάθεια έκανε ο αντίπαλος. Δημιουργήσαμε, παίξαμε μπάλα, ήμασταν βελτιωμένοι. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο και δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Είναι δύσκολο να κάνεις τόσες σερί ήττες, πιστεύω όμως ότι οι εμφανίσεις μας δίνουν δύναμη και σε μένα και στα παιδιά για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

Σίγουρα δικαιούμασταν τρεις πόντους ακόμα να έχουμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ήρθε το γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Δεν σχολιάζω διαιτησίες, δεν είναι ούτε δικό μας θέμα, ούτε των παικτών. Δεν είδα κανέναν να ασχοληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν. Αδικημένος αισθάνομαι μόνο από την ήττα.

Ένας αθλητής για να νιώθει καλά ψυχολογικά, πρέπει να νιώθει δυνατός. Αυτή την στιγμή η ομάδα νιώθει δυνατή. Όταν κερδίζεις μονομαχίες από μεγάλους αντιπάλους δημιουργείται το συναίσθημα ότι είμαι δυνατός και μπορώ. Εμείς νιώθουμε δυνατοί. Είναι αδύνατο να μην γίνονται λάθη σε ένα 90λεπτο. Ειδικότερα σε μια ομάδα που παλεύει την παραμονή. Λάθη γίνονται και από τους αντιπάλους.»

Στάικος Βεργέτης (προπονητής Αστέρα): «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ο Πλατανιάς, το έδειξε στο γήπεδο. Είχε κάποιες καλές φάσεις ο Πλατανιάς. Εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μάσα. Εμείς πατούσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλος κάναμε πιο επιθετική την ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και ήρθε με το γκολ του Μπαράλες. Ο Πλατανιάς είχε μια συνοχή και ήταν καλύτερος από εμάς σε πολλούς τομείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.