Header Ads

Header ADS

Beach Volley: Οι προπονήσεις στην Ελλάδα

Ενώ η αγωνιστική περίοδος για το βόλεϊ σάλας φτάνει στο τέλος της, αυτή του beach volley μόλις ξεκινάει. Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Beach Volley έχουν ήδη προγραμματίσει και πραγματοποιούν ανοιχτές προπονήσεις σε όλη την Ελλάδα για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από 1998 έως 2000.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, το πρώτο open session για κορίτσια της ΕΠΕΣΘ με τη συμμετοχή 24 αθλητριών υπό της οδηγίες της Περιφερειακής Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Beach Volley Ντίνας Λαμπράκη, ενώ η επόμενη προπόνηση προγραμματίζεται για τις 6 Απριλίου σε 2 γκρουπ, 10:00 – 12:00 και 12:00 – 14:00.

Στην περιφέρεια Κρήτης έχουν προγραμματιστεί ανοιχτές προπονήσεις στα Χανιά από την ΠΟΠ Ελένη Λειβαδιτάκη, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 23 Απριλίου και ώρα 10:00 για τα αγόρια και 11:30 για τα κορίτσια. Αντίστοιχες προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο Ηράκλειο από τον ΠΟΠ Μάνο Παπαδάκη στις 15 και 24 Απριλίου.

Οι προπονήσεις ξεκινούν και στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας με πρώτο open session τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου (11:00 π.μ. κορίτσια και 13:00 αγόρια) στη Λαμία υπό τις οδηγίες του ΠΟΠ Θοδωρή Παπαθωμόπουλου.

Επίσης στην Κω ο ΠΟΠ Άλκης Χατζηνικολάου προγραμματίζει το πρώτο open session για τις 12 Απριλίου για τους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα των open sessions των υπολοίπων Ενώσεων και ΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.